Termék részletek


Sony CDX-G1202U CD/USB autórádió - zöld gombszín fehér kijelzővel

Sony CDX-G1202U CD/USB autórádió - zöld gombszín fehér kijelzővel
28 730 Ft
Szállítási határidő:
2020.03.02
Garancia:
1 év
Várható szállítási költség:
1915 Ft-tól
 • Sony CDX-G1202U CD/USB autórádió - zöld gombszín fehér kijelzővel

  A MEGA BASS erõvel tölt meg minden egyes mély hangot. Az EXTRA BASS2 gombot megnyomva jelentõs alacsony frekvenciás teljesítményt adhat hozzá a hangzáshoz. Ez a funkció a mély hangok megerõsítésével mély, átütõ basszust biztosít. Csak nyomja meg a gombot az üzemmód aktiválásához, és máris élvezheti a dinamikus hangot.

  Testreszabott hangzás a tízsávos hangszínszabályzóval. A 10 sávos, grafikus hangszínszabályozóval saját ízléséhez igazíthatja az audiolejátszást. A csúszkákkal egyéni hangzásvilágot alakíthat ki, de a 10 alapbeállítás közül is választhat. Az új karaoke mód lehalkítja az ének- és beszédhangok frekvenciáit, így autójában is kedvére énekelhet kedvenc zenéire.

  Kézi készülék csatlakoztatása USB-kapcsolattal. Ha az MP3-lejátszót az elülsõ USB-porthoz csatlakoztatja, hozzáférhet mobil zenetárához.

  Az AOA 2.0 protokoll révén az okostelefonos alkalmazásokból játszhat le zenét. Az USB-csatlakozó kompatibilis az Android Open Accessory 2.0 protokollal. azaz minden olyan zene lejátszására képes, amely kompatibilis az androidos okostelefonnal és alkalmazásaival. Egyszerûen csatlakoztassa a telefont az elülsõ USB-porthoz, így annak képernyõjén tallózhat a lejátszási listák között.

  Kiváló minõségû FLAC fájlok hallgathatók rajta. A FLAC fájlformátum az MP3-tól eltérõen hangminõség-veszteség nélkül tömöríti az audiojeleket. Csatlakozzon az elülsõ USB-porthoz, és játssza le teljes pompájukban az FLAC fájlokat.

  Konfigurálható kormánykerék-távvezérlõ bemenet. A rádió gombjai helyett a kormánykerékbe épített vezérlõgombokat szeretne használni? A konfigurálható kormánykerék-távvezérlõ bemenetnek köszönhetõen könnyedén beszerelhetõ a kompatibilis gépjármûvekbe.

  Mûszaki adatok:

  4x55W max. teljesítményû S-MOSFET végfok
  RDS rádióvevõ, 18FM, 6MW, 6LW
  USB elõlapi csatlakozás
  AUX elõlapi csatlakozás
  Androidos telefonokon található zenetartalmak lejátszása
  CD/MP3/WMA lejátszási lehetõség
  FLAC lejtászás
  2 pár RCA kimenet
  10 sávos equalizer
  HP és LP filterek (alul és felüláteresztõ, 80/100/120Hz)
  Hátsó basszus kiemelõ
  Dinamikus Loudness
  Kormány távvezérlõ adapter csatlakoztatható. Külön kell megvásárolni. Ajánlott a Dietz termékkínálata.
  Zöld gombvilágítás
  Levehetõ Carbon mintás elõlap

Webáruház készítés